BOEKENWEEK BEURS BERGEN OP ZOOM

  Boekenweekbeurs Bergen op Zoom 16 maart ’24. Met schrijfvriendin Sacha Voogd (en vele schrijfvrienden) was ik aanwezig op deze beurs. In een flipbook stellen alle deelnemers zich voor. Klik op flipbook om ze te bekijken. Dat lukt pas nadat je op de titel van het bericht klikt overigens. Onderstaand […]

INTERVIEW – maart 2023

In het Nieuwsblad voor Huizen (extra) verscheen een interview met mij naar aanleiding van de lancering van mijn derde boek ‘Bezwete inkt.’ Om het te bekijken klik hier: def. interview krant

FLAPTEKSTEN OP DE ZIEKENOMROEP

Op de nationale ziekenomroep heeft Evert Kupers een rubriek boekbespreking waarin hij auteurs hun flaptekst laat voorlezen en ze ervoor iets over zichzelf laat vertellen. Omdat hij net had gelezen over de dichtbundel van Gopher leek het hem leuk mijn opgenomen gedicht daaruit voor te lezen. Daar starten we mee, […]

Q & A MET BOOKSTAMELBLOG

Vrijdag 17 februari was er een live Q & A met mij door Melanie Hoogvliet van Bookstamel. Bijgaand de link van het interview. Eerst op de titel klikken om bericht uit te klappen en vervolgens door hier op te klikken kom je bij het interview uit.  

RECENSIES IN ALLE STATEN

Bijgaand een overzicht van de recensies van ‘In alle staten’ op Hebban. RECENSIES IN ALLE STATEN 31/12/22 Jaimy Smeets – ‘In alle staten’ *** Een groepsreis brengt verschillende mensen samen. Ze kennen elkaar niet, maar hebben hun reislust gemeen.  Al vrij snel wordt er een breed beeld gevormd van deze […]

RECENSIES HET HUIS IN TRASTEVERE

Bijgaand een overzicht van de recensies over ‘Het huis in Trastevere’ op Hebban Kristel VE 24-10-2021, Zoektocht naar het verleden, heden en toekomst **** Het ebook heb ik gelezen in Ambi’s leesclub onder leiding van Inanna Van Den Berg. De cover van het boek is naar de hand van Cecile […]

HOSTWRITERS

Kom ik na jaren tot de ontdekking dat ik het leuke filmpje van Hostwriter  Marc Kerkhofs over mijn eerste roman ‘Het huis in Trastevere’ nooit op mijn site heb gedeeld. Bij deze deel ik het – in mijn ogen amusante – filmpje over de paus, mijn boek, Vaticaanstad en rode […]

INTERVIEW MET VALENTIJNSPRIJS

Mijn boek In alle staten staat op de longlist van de Valentijnsprijs. Op 24 januari 2023 verscheen een interview met mij op hun FB site en Instagram. Het ongeduld van Cecile Koops komt ten einde: hierbij haar interview! V- Voorstelronde: wie ben jij? Cecile Koops, ik woon in het Gooi […]

INTERVIEW MET CECILE

Op 12-12-2022 verscheen een interview met mij op Jaimy’s eat sleep read blog. Eat Sleep Read Gepost op 12/12/2022 Interview Cecile Koops, Auteur van de maand: december Hallo Cecile en welkom als Auteur van de maand, december. Leuk dat je het jaar met ons wilt afsluiten en dat je in deze drukke […]

ZATERDAG PORTRET IN DE KRANT

Zaterdag 26/03/2022 verscheen dit artikel in Nieuwsblad voor Huizen extra. Journaliste Larisa Landré interviewde mij en fotograaf Bob Awick verzorgde de foto’s bij het artikel. Door op de lichtblauwe tekst te klikken kun je het artikel lezen. Schrijfster Cecile Koops vindt zichzelf een echt zondagskind Cecile Koops is vicevoorzitter van […]

0 reacties

IN DE KRANT

Het Nieuwsblad voor Huizen schreef een artikel over de boeklancering van In alle staten. Je kunt het lezen door hierop te klikken.   

0 reacties

SCHRIJFPRAAT 12

SCHRIJFPRAAT- nummer 12 – november 2021 Dan is opeens bijna de datum van de lancering van je tweede boek In alle staten daar. Vanwege de omstandigheden slechts een bescheiden live lancering. Neem het mij niet kwalijk dat ik niet iedereen hiervoor kan uitnodigen. Dertien november ziet mijn boek het daglicht. […]

0 reacties

SCHRIJFPRAAT 11

Ik merk tot mijn schande dat ik deze vergeten ben op de website te posten. Bij deze alsnog SCHRIJFPRAAT- nummer 11 – juni 2021 Dan is het opeens paniekvoetbal … ben je vergeten tijdig een nieuwsbrief uit te sturen. Misschien zeggen jullie wel: heerlijk juist, mijn mailbox loopt al zo […]

0 reacties

SCHRIJFPRAAT 10

SCHRIJFPRAAT- nummer 10 – februari 2021   Voor je ligt, op de valreep van februari, de eerste Schrijfpraat van het jaar 2021 met het laatste nieuws. Dank voor je opgave voor de nieuwsbrief.   Lief en leed in het schrijfhuis Het blijven vooralsnog spannende tijden. Wat mag er wel en […]

0 reacties

SCHRIJFPRAAT 9

SCHRIJFPRAAT- nummer 9 – november 2020 Voor je ligt een extra Schrijfpraat met daarin nieuwtjes rond de lancering van mijn boek Het huis in Trastevere. Die wilde ik je al eerder sturen maar het mailprogramma liet mij na een update van de Mac even in de steek. Het filmpje van […]

0 reacties

IN HET NIEUWSBLAD VOOR HUIZEN

In het nieuwsblad voor Huizen is een artikel aan de lancering van Het huis in Trastevere gewijd. Cecile Koops uit Huizen, heeft 6 november haar debuutroman ‘Het Huis in Trastevere’ gelanceerd. Ze tekende zelf de cover van haar boek. Cecile heeft haar sporen al verdiende met het schrijven van korte […]

0 reacties

SCHRIJFPRAAT 8

SCHRIJFPRAAT- nummer 8 – oktober 2020 Voor je ligt Schrijfpraat van oktober met daarin lief en leed in het schrijfhuis en de boekentip. Dank voor je opgave voor mijn nieuwsbrief. Mijn belangrijkste nieuws is dit keer dat de datum van publicatie bekend is. Het wordt 06 november 2020. Door de […]

0 reacties

CISSY VAN MARXVELDT

Met weemoed denk ik terug aan die dagen bij mijn grootouders. Liggend op de buik in de achterkamer, terwijl de ouders kletsten, ontdekte ik het ene na het andere kinderboek van mijn moeder dat daar nog in de kast stond. Veel, heel veel ook van Cissy van Marxveldt. Wie nu […]

0 reacties

SCHRIJFPRAAT 7

SCHRIJFPRAAT- nummer 7 – juni 2020 Voor je ligt Schrijfpraat van juni met daarin lief en leed in het schrijfhuis en de boekentip. Dank voor je opgave voor mijn nieuwsbrief. Ik hoop dat iedereen gezond en wel is. Het virus ging helaas aan mijn deur niet voorbij. Wekenlang duurde het […]

0 reacties

75 JAAR VRIJHEID

Deze week verscheen de speciale bevrijdingskrant naar aanleiding van vijfenzeventig jaar vrijheid in Huizen. Deze uitgave is in een oplage van 20.000 huis aan huis verspreid in de gemeente. Een gedicht van mijn hand is in de krant te vinden. De uitgave werd verzorgd door de Historische kring Huizen en […]

0 reacties