***   Recensies Het huis in Trastevere op Bolcom   *** 

Even in zonnige sferen!

muggle – Soest – 30 november 2020 – 4 sterren

Een heerlijk boek voor de lange winteravond(en), afhankelijk van of je het in 1 keer uitleest of niet. Spannend verhaal met net die twist, die je elke keer weer een andere richting uitstuurt dan de goede. En op het eind een onverwachte ontknoping.
Leuk om te krijgen of cadeau te geven; mede omdat de cover zo’n typisch Italiaans straatje weergeeft waarin de Vespa niet ontbreekt.

Wat een fijn boek

MPdGr  -29 november 2020 – 4 sterren

Wat een fijn boek is dit! Het verhaal leest vlot weg en ik vond de ontwikkelingen verrassend; het gaat toch telkens een andere kant op dan je verwacht en daarom blijft het spannend. Mooi dat het in dit boek – in deze tijden van tweedeling – ook gaat over mededogen en vriendschap, zaken die in het dagelijks leven helaas niet meer zo vanzelfsprekend (b)lijken te zijn.
Na het omslaan van de laatste bladzijde, zat ik nog een heel lange tijd met een grote glimlach op mijn gezicht na te genieten.

Hartverwarmend verhaal

Chris H – Huizen – 26 november – 4 sterren

Superleuk verhaal! Zeer goed geschreven. Dit is Cecile Koops eerste boek. Ik wacht vol ongeduld op het tweede.

Heerlijk weekendboek

Phvd40 – Den Haag –19 november 2020 – 4 sterren

In dit fijne boek word je niet eens zozeer gegrepen door het spannende verhaal, maar vooral door de personages. Van allen, ook die met wat kleinere rollen, komt hun leven en de vaak wonderlijke vervlechting daarvan mooi uit de verf. Een warm en fijn boek, om in de donkere corona-maanden blij van te worden.

Heerlijk…

Goverwater – Almere – 16 november 2020 – 5 sterren

…om te lezen. Als je voor een eerste boek zo’n verhaallijn op papier kunt zetten. Chapeau! Dit is er eentje wat ik in één keer heb uitgelezen. Voor mijn gevoel was ik één van de personen in het boek. Ik heb het niet alleen gelezen maar ook beleefd.

Mooi opgebouwd plot

RonaldRB – Amersfoort – 16 november 2020 – 5 sterren

Wat heb ik genoten van dit boek van deze jonge schrijfster. Je wordt van begin tot eind meegenomen in het verhaal. Ook het plot valt niet te snel, en stopt niet ineens. Daardoor evenwichtige opbouw. Je voelt veel zaken al aankomen, maar toch loopt het anders. Ik wacht op het volgende boek.

Verhaal vol verrassingen

SarahV – Groningen –13 november 2020 – 5 sterren

Na enkele van haar in diverse bundels opgenomen verhalen te hebben gelezen, keek ik uit naar deze eerste roman. Het overtrof de verwachtingen. Spannend op een leuke manier. Veel details waardoor je je in een film waant. Fellini- achtige taferelen. Mooie zelfgetekende omslagtekening. Jammer dat ik het uit heb :). Ik kijk uit naar haar volgende boek.

*** Recensies op AKO ***

Heerlijk weekendboek – vier sterren

Het gaat in dit boek niet eens zozeer om het spannende verhaal, maar des te meer om de personages. Van allen, ook van die met de kleinere rollen, komt hun leven en de soms wonderlijke vervlechting daarvan prachtig uit de verf. Warme mensen die zich voor elkaar open stellen en daarvoor in dit heerlijke weekendboek rijkelijk worden beloond. Echt een blij makende aanrader voor sombere corona-avonden. Gereviewd door Pauline Hoefer-van Dongen

***  Recensies Het huis in Trastevere op Hebban  ***

Verhaal vol verrassingen

Saskia Angenent -13 november 2020 – 5 sterren

Na enkele van haar in diverse bundels opgenomen verhalen te hebben gelezen, keek ik uit naar deze eerste roman. Het overtrof de verwachtingen. Spannend op een leuke manier. Veel details waardoor je je in een film waant. Fellini- achtige taferelen. Mooie zelfgetekende omslagtekening. Jammer dat ik het uit heb :). Ik kijk uit naar haar volgende boek.

*** Reactie Lezers op Het huis in Trastevere  ***

Saskia A. (nov)

Tot zover een genot om je boek te lezen. Ik ben ECHT onder de indruk/enthousiast!!! Tot het einde toe genoten. Kan niet wachten op het volgende boek. Gefeliciteerd met deze prestatie.

Anna Thea H. (nov)

Zojuist je boek uit de bus gehaald. Ben al aan hoofdstuk 4 beland. Kan niet stoppen. Spannend. Kanjer! Ik heb het boek met veel plezier uitgelezen. Heel bijzonder en knap hoe je zoveel figuren in elkaar laat passen tot meerdere bijzondere plotten. Ik heb ervan genoten. Spannend en humorvol. Chapeau!

Dita W. (nov)

Ik ben meteen met lezen gestart.Ik heb het boek vannacht in een keer uitgelezen, heb je heel goed geschreven. Ik kon niet stoppen en kijk uit naar je volgende. Maar neem eerst even rust en doe leuke dingen.

Karin D. (nov)

Ben al op pagina 100. Heerlijk boek om te lezen. Hou er van.

Sabrina vdL (nov)

Fantastisch Cecile, goed ontvangen. Lijkt me heerlijk om te lezen.

Theresia P. (nov)

Heel nieuwsgierig naar debuut van oud collega Cecile Koops. Het boek is binnen en nu lekker lezen.

Ronald B. (nov)

Een derde al gelezen. Je blijft lezen als je eenmaal begint. Heb genoten van je boek. Eindelijk een boek waar alles langzaam bij elkaar komt, en het plot niet ineens valt, en einde boek. Goed opgebouwd.

Alexander J. (nov)

Je hebt een prettige stijl van schrijven – leuk om te lezen!

Nel vdL. (nov)

Alle reacties kan ik nu al beamen. Ik ga echt langzamer lezen om langer te genieten. Top boek Cecile.

Karin D. (nov)

Heerlijk boek om te lezen. Ik kijk uit naar je tweede boek.

Gerda O. (nov)

Ik heb het uit hoor. Wat een heerlijk boek om te lezen. Ik had echt het gevoel dat ik in Rome was.

Nico W. (nov)

Ik heb Het huis in Trastevere inmiddels met veel plezier gelezen. Een prima optimistische debuutroman met een moraal zonder te moraliseren, ga zo door!

Karina vdL (nov)

Ik vond het erg leuk en origineel.

Marjolijn P (nov)

Heb genoten van Het huis in Trastevere! Dankjewel. Lekker geschreven en een leuk plot. heb zin gekregen om weer naar Italië te gaan…

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *