PERSBERICHT 15 april 2020 (van Stichting Cultuurcafe D’n Dwingel, Valkenburg aan de Geul)

 

Elly Blom Poëzieprijs 2020

Op 18 april a.s. zou tijdens een feestelijke bijeenkomst de proclamatie van de winnaars van de Elly Blom Poëziewedstrijd 2020 plaats vinden. Als gevolg van de maatregelen i.v.m. de coronacrisis moest deze bijeenkomst worden afgelast. Inmiddels zijn de prijswinnaars schriftelijk van hun uitverkiezing op de hoogte gesteld en zijn de prijzen per bankgiro aan hen overgemaakt. Mogelijk dat op een veilig moment later in het jaar alsnog een huldiging in kleine kring van de volgende prijswinnaars plaats vindt:

Eerste prijs: Cecile Koops uit Huizen met het gedicht ”Rollenspel”

Tweede prijs: Stan Mooij uit Son en Breugel met het gedicht “Na 75 jaar”

Derde prijs: Monica Brans uit Eindhoven met het gedicht “Hordenlopers”

Aan de wedstrijd, die dit jaar voor de achtste keer door Cultuurcafé D’n Dwingel in Valkenburg, werd georganiseerd namen 90 dichters deel waarvan 22 uit Vlaanderen. Alle gedichten en het juryrapport zijn opgenomen in een fraaie wedstrijdbundel die aan de deelnemers wordt toegestuurd.

De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door het Letterkundig Centrum Limburg en de Provincie Limburg.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *